Door gebruik te maken van een bioresonantiescan kan ik gedetailleerd inzicht krijgen in jouw energetisch lichaamsveld. Hiermee ben ik in staat storingen op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau te identificeren, waardoor de zwakste schakels aan het licht komen. Plaats simpelweg je hand op de scanner, en de verkregen informatie stelt mij in staat doelgerichte ondersteuning te bieden met behulp van het NES miHealth-apparaat om het energetische veld te corrigeren. Dit gebeurt in combinatie met diverse andere behandelingstechnieken, waaronder kleurenpunctuur. Bovendien heb ik de mogelijkheid om de status van je acupunctuurmeridianen te documenteren. De energetische scans dienen als waardevol hulpmiddel om een behandelplan bij te sturen en dieper in te gaan op specifieke aspecten.

OPGELET! Dit vervangt geen reguliere geneeskunde en stelt geen diagnose. Raadpleeg steeds een arts indien u twijfelt over uw gezondheid.


Kleurenpunctuur combineert de werking van licht en kleur met de leer van de meridianen en acupunctuurpunten. Het is een holistische pijnloze behandelmethode, waar punten of zones op het lichaam ingestraald worden met gekleurd licht.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze lichaamscellen communiceren aan de hand van licht. Het gebruik van 11 verschillende kleuren of frequenties geeft een bepaalde stimulatie en informatie via de cellen door. Het lichaam ontvangt zo een specifieke persoonlijke boodschap waardoor het in beweging komt en overgaat tot zelfherstel. Kleurenpunctuur kan ingezet worden bij emotionele overprikkeling, rouwverwerking, tekort aan zelfvertrouwen, concentratiestoornissen, slaapproblemen, hormonale of menstruele problemen, vermoeidheid, depressie, burn-out, hoofdpijnen, maag- darmklachten, enz.
Voor de meeste mensen is dit al tijdens de eerste sessie voelbaar als een diepe ontspanning. Naast lichttherapie wordt er ook gebruik gemaakt van inductietherapie, kristaltherapie en kundalini reiki.© NICO SELS - REFRESH, ENERGETISCHE GEZONDHEIDSPRAKTIJK - BTW BE 0521 912 854